Главная » 2011 » Январь » 05
Pastry: 500 gr high quality flour 2 eggs 100 gr butter 200 ml milk 10 gr yeast 3 gr slat 50 gr sugar powder Stuffing: 150 gr apricote marmelade 100 gr sugar powder 1/3 gr spoon vanilla 50 gr sugar powder for strewing Dilute yeast in a small quantity of warm milk, add egg, salt, sugar powder, 50 gr of melted butter, mix and add flour. Knead for 15 min. Age the pastry in warm place for 1,5 hour.Boil away the apricote paste with sugar until it becomes thick and then cool. Roll in the pastry to 4-5 mm thick
...
Читать дальше »
Просмотров:
17768
|
Добавил:
Dunya
|
Дата:
05.01.2011
|
|
About 650 gr high quality flour 200 gr sugar powder 4 eggs 50 gr butter 200 gr sour cream 1 tea spoon cooking soda 1/4 tea spoon Vanilla Beat up eggs with sugar, add butter and vanilla. Add soda diluted in sour cream, mix, then add flour and knead half-thick pastry in the buttered bottom mould and cover with the top mould. Fix the mould parts and bake in oven at 200-220 C for 40 minutes.
Просмотров:
3440
|
Добавил:
Dunya
|
Дата:
05.01.2011
|
|
527 gr flour 235 gr sugar 1 egg 120 gr oil 0,5 gr cooking soda 5 gr salt
Make steeped dough adding cooking soda and boiling water. Cool down and add eggs. Mince dough through shaped hole plate. Produce corrugated dough bar and cut into 7-8 cm long even pieces. Fry in oil, immerse into sugar syrup, dry slightly an sprinkle with sugar powder.
Просмотров:
915
|
Добавил:
Dunya
|
Дата:
05.01.2011
|
|
410 gr wheat flour 185 gr sour cream 120 gr butter 220 gr almond 180 gr sugar powder 5 gr cardamom 35 gr fine sugar powder 10 gr
...
Читать дальше »
Просмотров:
694
|
Добавил:
Dunya
|
Дата:
05.01.2011
|
|
400 gr wild herbs 150 gr wheat flour 20 gr melted butter 20 gr butter 10 gr lavachana 1/2 egg 10 gr sour milk pepper salt...
Cut herbs and stew in butter.Add salt, pepper, lavachana and mix thoroughly. Knead dough adding eggs, yeast, salt and roll 2 mm thick rings. Wrap stuffing in crescent shape and fry both sides without butter. When serving pour on heated butter. Serve sour milk separately.
Просмотров:
758
|
Добавил:
Dunya
|
Дата:
05.01.2011
|
|
Рецепт сациви репчатый лук - 8 шт очищенные грецкие орехи - 4 стакана мука - 2 ст. ложки измельченный чеснок - 2-3 ч. ложки кориандр - 1 ч. ложка корица - 1/2 ч. ложки черный молотый перец - 1 ч. ложка гвоздика - 5 шт хмели-сунели - 1/2 ч. ложки гранатовый сок - 1 ст. ложка красный молотый перец - 1/4 ч. ложки шафран - 1/2 ч. ложки куриный жир - 1/2 стакана куриный бульон - 2-2,5 стакана зелень базилика - по вкусу зелень кинзы - по вкусу зелень петрушки - по вкусу зелень эстрагона - по вкусу Способ приготовления:
Мелко нарезанный репчатый лук обжарить в глубокой сковороде на половине куриного жира. <
...
Читать дальше »
Просмотров:
778
|
Добавил:
Dunya
|
Дата:
05.01.2011
|
|
Qabaq-250 qr nar-25 qr buğda unu-140 qr baş soğan-25 qr ərimiş yağ-30 qr darçın 0,5 qr Duz.
Qabaq təmizlənir , kub şəklində doğranıb öz buğunda bişirilir.Ona yağda qızardılmış soğan, duz, darçın və nar dənələri qatılıb qarışdırılır.Həmin qiymə xəmir dairələrinin içinə qoyulur və aypara şəklində bükülüb hər iki üzü tavada qızardılır.Süfrəyə verildikdə üstünə yağ tökülür.
Просмотров:
971
|
Добавил:
Dunya
|
Дата:
05.01.2011
|
|
Tərkibi:
1kg dana əti 2-3 soğan 1 yumurta 1 kg un Xama 1 dəstə Keşniş Duz, istiot Agız dadınıza görə Ədviyyat!!!
İçinin hazırlanması :
...
Читать дальше »
Просмотров:
2147
|
Добавил:
Dunya
|
Дата:
05.01.2011
|
| |
|
|
[ Календарь ] |
« Январь 2011 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс | | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
[ Статистика ] |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|